Tarieven overzicht van De Trimfabriek

Beste Klant, om ook dit jaar uw viervoeter te kunnen vertroetelen en verwennen zijn wij helaas, ivm de gestegen kosten, genoodzaakt om vanaf 1 januari de tarieven te verhogen.

Wassen

Bij ons word uw hond in een bad gewassen, hierdoor kunnen we voor uw hond de juiste techniek gebruiken die noodzakelijk is voor de optimale verzorging van de vacht. U kunt uiteraard terecht voor een losse wasbeurt.

Trimmen

Bepaalde types vacht kunnen geknipt, geschoren of geëffileerd worden, vraag ons om het juiste advies en de daarbij behorende behandeling.

Plukken

Ander types vacht dienen weer geplukt te worden, dit is een intensievere werkwijze en alleen bij ruwharige vachten geschikt, ook hiervoor kunt u bij ons terecht voor het juiste advies.Tarieven

 

De tarieven zijn afhankelijk van de volgende factoren:

 

-conditie van de vacht.

-type behandeling.

-gedrag en welzijn van de hond.

-tijd die nodig is om uw hond zo prettig mogelijk te behandelen.

-medische factoren en leeftijd van de hond.

 

De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, de definitieve prijs kan pas bepaald worden, als de conditie van de vacht in de salon beoordeeld kan worden en mede beïnvloed kan worden door het gebruik van speciale shampoo's bij een gevoelige huid.

prijzen zijn incl. BTW.


Labradoodle Trimmen (Doodle Trim Service)

 

 

 

 

Er zijn heel veel verschillende variaties in vachttypes bij labradoodle's, waardoor het onderhoud en de behandeling zeer intensief kan zijn en per hond en per afspraak kan afwijken. Een Doodle vacht vergt specifiek aandacht en daarom bieden wij de juiste Doodle trim service aan, met de juiste behandeling voor de specifieke vacht van uw Doodle.

 

Geschikte betaalmethode