Tarieven overzicht van De Trimfabriek

Wassen

Bij ons word uw hond in een bad gewassen, hierdoor kunnen we voor uw hond de juiste techniek gebruiken die noodzakelijk is voor de optimale verzorging van de vacht. U kunt uiteraard terecht voor een losse wasbeurt.

Trimmen

Bepaalde types vacht kunnen geknipt, geschoren of geëffileerd worden, vraag ons om het juiste advies en de daarbij behorende behandeling.

Plukken

Ander types vacht dienen weer geplukt te worden, dit is een intensievere werkwijze en alleen bij ruwharige vachten geschikt, ook hiervoor kunt u bij ons terecht voor het juiste advies.

Nagels knippen

Ook kunt u bij ons terecht voor het knippen van de nagels van uw huisdier. Ook als losse behandeling is dit mogelijk.Tarieven

 

De tarieven zijn afhankelijk van de volgende factoren:

 

-conditie van de vacht.

-type behandeling.

-gedrag en welzijn van de hond.

-tijd die nodig is om uw hond zo prettig mogelijk te behandelen.

-medische factoren en leeftijd van de hond.

 

De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, de definitieve prijs kan pas bepaald worden, als de conditie van de vacht in de salon beoordeeld kan worden en mede beïnvloed kan worden door het gebruik van speciale shampoo's bij een gevoelige huid.

prijzen zijn incl. BTW.


Parasieten en/of vervilting

Voor Honden met vervilting en/of klitvorming en parasieten zoals vlooien, en honden die probleem gedrag vertonen, zullen wij een meerprijs in rekening brengen van €15.

Wassen en knippen/scheren of een combinatie hiervan

 

 

Deze prijzen zijn incl. wassen, drogen, knippen van de nagels en reinigen van de oren.

 

kleine honden tussen €37,50 - €60

Middelgrote honden tussen €40 - €70

grote honden tussen €55 - €105

 

Wij geven niet de voorkeur om uw hond te scheren, omdat dit niet de juiste techniek is, en voor sommige type vacht kan dit een nadelig gevolg geven voor de haargroei. Wij geven u uiteraard graag het juiste advies, wat voor uw hond het beste is.

 

Plukken

Bij plukken word een uurtarief aangehouden vanaf: €37.50 per uur

Wasbeurt

wassen incl. drogen

vanaf €30

Afhankelijk van de staat van de vacht en de tijd die dus benodigd is. Dit word vooraf met u besproken.

Wassen blaasmethode

Vanaf €40

Dit is een nieuwe techniek en werd voorheen ontwollen genoemd en is een niet invasieve manier van ontwollen en beter voor huid en vacht. Dit is vooral van toepassing voor honden met een sterke rui van de onderwol, voorbeelden hiervan zijn: Golden Retriever, Labrador, keeshonden, Chow Chow enz. wij geven u hierover graag meer uitleg in onze salon.

 


Labradoodle Trimmen (Doodle Trim Service)

 

 

 

 

Er zijn heel veel verschillende variaties in vachttypes bij labradoodle's, waardoor het onderhoud en de behandeling zeer intensief kan zijn en per hond en per afspraak kan afwijken. Een Doodle vacht vergt specifiek aandacht en daarom bieden wij de juiste Doodle trim service aan, met de juiste behandeling voor de specifieke vacht van uw Doodle.

 

Geschikte betaalmethode